Louis-dag

61560380_1354976417988394_1587832603124170752_n

19 jaar en 1 dag om precies te zijn. Zo oud is hij. Op de kop. Gisteren was het te druk, begrijp je, om hem online de gepaste aandacht, wierook, bloemen, mirre en andere geneuglijke aanstellerij te tonen. Niet dat hij er om vraagt. Een dag zoals alle andere, is zijn motto. Maar gisteren? Gisteren was een gewone werkdag en had ik niet de tijd om woorden te laten neerdwarrelen op mijn scherm. 

Vandaag daarentegen is het dé feestdag. Deze dag had eigenlijk één dag vroeger moeten vallen. Op zijn verjaardag. Louis-dag noemen wij hem thuis. Maar jullie zouden deze dag ook zo voortaan kunnen noemen. Dat vinden wij niet erg.
Enkel humor, liefde, muziek en warmte zijn toegestaan op deze dag.

En dàt vieren wij vandaag. Niet dendiene daar hoog in de hemel, neen, neen, maar dendiene die ons constant blij maakt, die dagelijks zijn gitaar vastpakt en ons verwent met zijn talent, die uniek is en integer, die niet buigt wanneer het niet gaat, die creatief en met humor onze wereld omarmt, die zorgt voor wie hij liefheeft, die krachtig en scherp zijn inzichten deelt, die een groot hart heeft en dat ook graag deelt.
Het zou elke dag Louis-dag moeten zijn.
Voor iedereen.
Wij zijn gezegend.
Thank God! ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s